Flex Manager
De top 21219 Flexmanagers van Nederland
21219 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Controller / Financieel Manager / Financial Reporting Specia

Controller / Financieel Manager / Financial Reporting Specia

Werkervaring interimmanager

GIBO Groep B.V. (Arnhem): van 16 februari 2009 tot heden werkzaam als externe accountant en sinds 1 mei 2009 ook als regiomanager voor de controlepraktijk in de regio Midden-Oost. In deze functie ben ik eindverantwoordelijk voor wettelijke controleopdrachten en het managen van de vestiging van GIBO Registeraccountants in Arnhem en de omliggende regio. Per 1 oktober 2009 heb ik mijn functie als regiomanager overgedragen aan een interne opvolger;

Hyva Holding B.V. (Alphen aan de Rijn): van 9 juni 2008 tot 27 maart 2009 werkzaam geweest als group controller. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de maandelijkse consolidatie, het opstellen van de maandelijkse management rapportage, het opstellen van de geconsolideerde jaarrekening (IFRS), het helpen implementeren van een nieuwe versie van de consolidatiesoftware

Chubb Nederland B.V. (Dordrecht): van 1 maart 2008 tot 9 juni 2008 werkzaam als interim professional. Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het samenstellen van de balansdossiers voor de externe accountant, het opstellen van de jaarrekening en het uitvoeren van de consolidatie van de fiscale eenheid.

BDO CampsObers B.V. (Rotterdam): van 1 juni 2005 tot 1 maart 2008 werkzaam in de nationale en internationale praktijk, als teamleider en sinds 1 januari 2007 als manager. Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit:
het in teamverband controleren van jaarrekeningen en rapportages van grote en middelgrote ondernemingen (inclusief 3 beursgenoteerde ondernemingen), waarbij ik verantwoordelijk was voor de operationele kant van de controle en de rapportage. Tevens was ik bij deze controles het aanspreekpunt voor de klant;
betrokken bij IFRS conversies van ondernemingen in de voorbereidingsfase naar een beursgang;
betrokken bij het Bureau Vaktechniek van BDO CampsObers in Tilburg op het vakgebied Audit & Assurance, met IFRS als specifiek kennisgebied;
lid van de IFRS kennisgroep binnen BDO CampsObers;
bnnen de vestiging Rotterdam was ik de Vaktechnisch Coördinator.

Deloitte (Breda/Rotterdam): van 1 oktober 2001 tot 1 juni 2005 werkzaam in de internationale praktijk, sinds 1 juli 2002 als controleleider. Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit:
het in teamverband controleren van jaarrekeningen en rapportages van grote en middelgrote ondernemingen (inclusief beursgenoteerde ondernemingen), waarbij ik verantwoordelijk was voor de operationele kant van de controle en de rapportage.

Daamen & Van Sluis (Capelle a/d IJssel): van 1 mei tot 1 oktober 2001 werzkaam als assistent accountant in de MKB praktijk. Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit:
het onder beperkte begeleiding controleren en opstellen van jaarrekeningen van middelgrote ondernemingen;
het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen van kleine ondernemingen;
het voorbereiden van aangiften vennootschapsbelasting van kleine en middelgrote ondernemingen;
het periodiek controleren van administraties van kleine ondernemingen, inclusief het doen van de aangiften omzetbelasting.

KPMG (Breda): vanaf 1 maart 2000 tot 1 mei 2001 werkzaam als assistent accountant in de controle praktijk. Mijn werkzaamheden bestonden uit:
het in teamverband controleren van jaarrekeningen van grote nationale en internationale ondernemingen, waarbij ik direct leiding gaf aan minder gevorderde assistenten;
het onder beperkte begeleiding controleren en opstellen van jaarrekeningen van middelgrote ondernemingen, waarbij ik direct leiding gaf aan minder gevorderde assistenten.

Eurobrooks B.V. (Ridderkerk): vanaf 1 september 1999 tot 1 maart 2000 werkzaam als controller / administrateur. Mijn werkzaamheden bestonden uit:
het opstellen van maand / kwartaal / jaarrapportages van de tot de groep behorende ondernemingen;
het doen van de aangiften omzetbelasting van de tot de groep behorende ondernemingen;
het uitoefenen van controle op de verwerking van de boekhouding binnen de ondernemingen;
het voeren van het debiteuren beheer.

Deloitte (Dordrecht): vanaf 1 september 1996 tot 1 september 1999 werkzaam als assistent accountant, waarvan 2 jaar in de MKB praktijk en 1 jaar in de controle praktijk. Mijn werkzaamheden bestonden uit:
het in teamverband controleren van jaarrekeningen van grote ondernemingen;
het onder beperkte begeleiding controleren en opstellen van jaarrekeningen van middelgrote ondernemingen;
het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen van kleine ondernemingen;
het doen van aangiften vennootschapsbelasting van kleine en middelgrote ondernemingen;
het bijwerken van administraties van kleine ondernemingen, inclusief het doen van de aangiften omzetbelasting en het opstellen van de aangiften inkomstenbelasting.

Brink Registeraccountants (Groningen): vanaf 4 december 1995 tot 1 september 1996 werkzaam als assistent accountant in het MKB-segment. Mijn werkzaamheden bestonden uit:
het onder begeleiding samenstellen van jaarrekeningen van kleine ondernemingen;
het doen van aangiften vennootschapsbelasting van kleine ondernemingen;
het bijwerken van administraties van kleine ondernemingen, inclusief het doen van de aangiften omzetbelasting en het opstellen van de aangiften inkomstenbelasting;
het voeren van loonadministraties en het doen van aangiften loonheffing.

Moret Ernst & Young (Dordrecht): vanaf 1 september 1992 tot 1 augustus 1993 werkzaam als assistent accountant in de controle praktijk. Mijn werkzaamheden bestonden uit:
het in teamverband controleren van jaarrekeningen van grote nationale en internationale ondernemingen.Opleiding interimmanager

Opleiding

(Post)doctoraal RA aan NIVRA Nyenrode (2001-2006): diploma in november 2006
HEAO-AA aan de Hogeschool West-Brabant (1997-2001): diploma in juli 2001
Sociale Geografie aan de Rijks Universiteit Groningen (1993-1995): propedeuse in augustus 1995
VWO (1986-1992) (Engels, Nederlands, Wiskunde A, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Economie I, Economie II en Biologie): diploma in juni 1992Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

In mijn rol als extern accountant heb ik ruime ervaring met interne controle, consolidaties en het opstellen van jaarrekeningen.

Tevens heb ik ruime ervaring met vraagstukken op het gebied van IFRS (waaronder eerste toepassing), Nederlandse verslaggevingsregels en administratieve organisatie en interne beheersing.

Talenkennis interimmanager

Goede beheersing van Nederlands en Engels

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :