Flex Manager
De top 21226 Flexmanagers van Nederland
21226 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Financial Controller/Boekhouder

Financial Controller/Boekhouder

Werkervaring interimmanager

6 jaar gewerkt op een middelgroot vooraanstaand accountantskantoor genaamd RSM Kooij + Partners in Utrecht. Interne opleiding genoten en opgeleid tot het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen, opstellen publicatiebescheiden, notulen AVA en belastingaangiften OB/VPB/ICL. Tevens voor diverse cliënten de administratie gevoerd.
4 jaar gewerkt bij een grote importeur van groenten en fruit Van der Lans International in Baarn. Bij aanvang van de functie de administratieve achterstanden weggewerkt en de administratie opnieuw ingericht en gemoderniseerd. In 2005 de implementatie begeleid van het nieuwe financiële pakket Navision en de administratie ingericht. Zelfstandig de gehele administratie gevoerd, alsmede belastingaangiften OB/ICL/VPB. Jaarlijks de jaarrekeningen opgesteld en de balansdossiers t.b.v. de accountant opgebouwd. Hierdoor werd de duur van de accountantscontrole gehalveerd van 5/6 dagen naar 2 dagen.
Momenteel werkzaam als ZZP-er bij Elysee Accountants in Veenendaal. De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen van MKB cliënten en de verzorging van alle BTW-aangiften van het cliënten bestand. Daarnaast 1 dag in de week werkzaam voor Van der Lans International ter ondersteuning van de administratie.

Opleiding interimmanager

MAVO D niveau: diploma
MEAO BA: diploma
HEAO: geen diploma
MBA: diploma
SPD: certificaten BA/BE/Stat/Calc/CE/Recht

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Op efficiënte en snelle wijze het voeren van de administratie (inclusief belastingaangiften). Het opstellen van de jaarrekening, begroting en tussentijdse rapportages.

Talenkennis interimmanager

Engels/Duits - redelijk in woord en geschrift

Overig

Slag- en hulpvaardig. Hoog werktempo en uitstekend cijfermatig inzicht. Geen 9 - 5 mentaliteit en collegiaal.
In vrije tijd sinds 2006 penningmeester van een sportvereniging.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :