Flex Manager
De top 21227 Flexmanagers van Nederland
21227 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Consultant Projectmanager

Consultant Projectmanager

Werkervaring interimmanager

Na het behalen van een academische graad aan de Vrije Universiteit te Amsterdam als programmeur in 1985 begonnen in de automatiseringswereld. Naast interne opleidingen tevens AMBI-88 gedaan. Tevens deelnemer van het IBO Permanent programma (bedrijfskundige capita selecta).Bij Getronics (v/h RAET Systems & Services B.V.) in de periode februari 1995 tot heden uitgebreide ervaring opgedaan met het opzetten van een professionele interne project- en advies organisatie, projectmanagement, het uitvoeren van Quality Audits over diverse projecten van collega projectmanagers en consultancy t.b.v. Millenniumproblematiek, Netwerkinfrastructuren en Telewerken. Vervolgens business-consultancy en projectmanagement tbv Design, Pilot, Build out en Maintenance van xDSL infrastructuren (2 klanten) na de overgang van RAET naar Getronics.Momenteel als consultant actief op het gebied van Total Cost of Ownership (Gartner certified) en Common Operating Environment consultancy.Tevens leiding gegeven aan een afdeling Telematica (2 medewerkers + diverse onderaannemers) bij een farmaceutische groothandel. Belangrijkste activiteiten waren de implementatie en realisatie van bekabelingsystemen, de vernieuwing van PABX-en en de ontwikkeling van interne netwerkstandaards.Daarvoor vorm gegeven aan het Informatiecentrum (2 medewerkers). Voornaamste activiteiten bij deze connectorenfabrikant zijn geweest het opzetten van kantoorautomatisering in een mainframeomgeving m.b.v. PROFS, incl. gebruikerstraining, de ontwikkeling van database-extractie-programmatuur op basis van CICS-transacties en het opzetten van een commercieel rapportagesysteem gebaseerd op SQL.

Opleiding interimmanager

VWO (Atheneum.met wiskunde)
WO (doctoraal Sociale Geografie & Planologie)
AMBI-88
Information Center Consultancy (IBM)
Projectmanagement (NOVI)
Kwaliteitsbeheersing voor projectmanagement (C&L)
Beheer van netwerken (BSO)
Functioneel Applicatiebeheer en Testen (Volmac)
ATM Networking (IBM)
Bedrijfskunde voor Automatiseerders (IBO)
Leergang Consultative Selling (IBO)
Conflicthantering & Mediatie (IBO)
TCO Certified Consultant (Gartner)
Leergang Veranderkunde (IBO)


Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Competenties: Analytisch en synthetiserend vermogen, Kwaliteitsgericht, Commercieel inzicht, Goede communicatieve eigenschappen, Goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid (ook Engelstalig).

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels, Duits (spreken, lezen), Frans (lezen, spreken)

Overig

Business/branche kennis: Advocatuur (kwaliteit), Farmaceutische industrie (quality control), Gemeentelijke Overheden (Ruimtelijke Ordening), Gezondheidszorg (werkprocessen), Groothandel in medicijnen (logistiek), Metaalproductenindustrie (marketing), Religieuze organisaties (vrijwilligersprojecten), Telecommunicatiebedrijven (technische infrastructuur), Verzekeringsinstellingen (werkprocessen), Werving & Selectiebureaus (bedrijfsvoering), Woningcorporaties (woningverdeling).

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :