Flex Manager
De top 21219 Flexmanagers van Nederland
21219 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Manager Directeur

Manager Directeur

Werkervaring interimmanager

Eind jaren ’80 in dienst getreden bij Brederode Tentoonstellingsbouw in Utrecht. In 1996 bedrijf overgenomen met toenmalige echtgenote en uitgebouwd tot een van Nederlands meest toonaangevende standbouwers – zowel zakelijk als creatief. Het bedrijf deed standbouw voor beurzen in binnen- en buitenland. In bijna elk denkbare branche, van autobeurzen tot vastgoed en van consumentenbeurzen tot B2B-evenementen. Tegelijkertijd bouwde Brederode een reputatie op als de specialist in het bouwen en (deels) mede-organiseren van Internationale kunstbeurzen.
De Coronacrisis heeft het bedrijf hard geraakt. De steunmaatregelen van de overheid niet voldoende om de organisatie met op dat moment ca 25 Fte’s tot ver na het najaar 2021, als de eerste beurzen weer mogelijk zijn, overeind te houden.
Werkzaamheden
Via Brederode ben ik betrokken geweest bij talrijke, grote nationale en internationale projecten. Daarbij werkte ik met bekende bedrijven/instellingen als Brabantia, Syntrus Achmea, Dura Vermeer, Volker Wessel, Struyk Verwo, VT Wonen, Provada, IBC, Ahoy, RAI, Jaarbeurs, KPMG, Rabobank en vele anderen
Minstens zo leuk en op een andere manier boeiend, was het samenwerken met honderden minder klinkende opdrachtgevers uit het MKB.
Het intensief samenwerken met zowel praktische, nuchter ingestelde MKB’ers tegenover de ‘corporate’ aanpak van managers bij grote, internationale organisaties, heb ik altijd een van de meest boeiende aspecten van mijn werk gevonden, naast de aansturing van de verschillende afdelingen waaronder productie in alle hectiek van de dag.

Met 30 jaar ervaring heb ik praktijkervaring met vrijwel elk zakelijk, operationeel of organisatorisch probleem. Het maakte me tot een allrounder die snel de vinger op de zere plek kan leggen en nuchter en probleemoplossend zaken aan kan pakken.
Ik ontwikkelde het vermogen om aan te voelen waar de gevoeligheden van een ‘deal’ liggen. Ik herken ‘drempels’ in een proces en heb de ervaring en het vermogen de (rand)voorwaarden te creëren om zo het vertrouwen van een ander te winnen.

Opleiding interimmanager

Opleiding
HES Commerciële Economie, Utrecht
Erasmus Universiteit Economie, Rotterdam— Propedeuse
VWO, Utrecht

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Mensenkennis, Innemend, Hands on, Nuchter, Praktisch, Commercieel, Georganiseerd, Flexibel, Empathisch, Stressbestendig, Oplossingsgericht, Recht door zee.

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels

 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :