Flex Manager
De top 21219 Flexmanagers van Nederland
21219 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Sales (online) Marketing Manager Directeur

Sales (online) Marketing Manager Directeur

Werkervaring interimmanager

Freelance opdracht Brexit aan Zee Wijk aan zee | 2019-2019
Mede organisator van Brexit aan Zee en verantwoordelijk voor Sales, Marketing en Sponsorovereenkomsten. Brexit aan Zee is een ludiek evenement op 31 oktober in Wijk aan Zee, waarbij we Groot-Brittannië symbolisch gaan uitzwaaien, opgeluisterd met optredens, foodtrucks en afsluitend vuurwerkspektakel.

Freelance opdracht Sendo Nederland Nootdorp | 2018-2019
Sales/Markt verkenning voor een start-up, Sendo airconditionings en warmtepompen. De opdracht behelst een haalbaarheidsstudie, marktinventarisatie en het schrijven van een businessplan voor de Benelux markt.

Sales & Marketing Manager JVCKENWOOD EMEA + Russia | 2015-2018
Als MT-lid verantwoordelijk voor de opbouw van de centraal Europese marketing afdeling, ten dienste van zeven vestigingen, binnen de regio EMEA/Rusland in de Broadcast- en AV-industrie. Ontwikkelen van verkoopprogramma’s, marketingstrategieën, e-commercestrategieën, SEO/CPO/CPL en het managen van twee marketingafdelingen in London en Frankfurt. Aansturen van internationale beurzen, sales- en dealer-events, productintroducties en verantwoordelijk voor het Europese A&P budget. Tevens de communicatieschakel tussen de Japanse directie, Europese CEO en de zeven salesmanagers.

Sales Manager BNLX/European Marketing Manager JVCKENWOOD Frankfurt/Brussel/Uithoorn | 2013-2015
Duo functie als Europese Marketingmanager, MT-lid en General Manager Benelux gedurende de fusie tussen JVC Professional Europe Ltd. en KENWOOD Europe tot één wereldwijde JVCKENWOOD organisatie. In deze periode heb ik de basis gelegd voor één centraal Europees geleide marketing, product, service en logistieke organisatie vanuit Frankfurt Duitsland.

Sales Manager Benelux JVC Professional Europe Ltd. Leiden/Brussel | 2006-2013
Sales Manager Nederland en België en tevens Europees MT-lid. Uit efficiëntie overwegingen besloten beide organisaties samen te voegen tot één strategische Benelux organisatie. Hierbij de orderadministratie en service gecentraliseerd in België, commercie en marketing in Nederland. Hiermee de juiste processen doorgevoerd voor de verdere professionalisering van de Benelux markt. Tevens marketing, sales, service en support programma’s ontwikkeld om de winstgevendheid en het marktaandeel te vergroten.

Sales & Marketing Manager JVC Professional Europe Ltd. Leiden | 2003-2006
Verantwoordelijk voor het opzetten van de Nederlandse JVC Professional Ltd. vestiging. Beginnende bij de KvK, rekruteren, trainen en coachen van de account managers. Het wijzigen van het distributiemodel van één exclusieve distribiteur naar een landelijk dekkend dealernetwerk. Als meewerkend voorman gebouwd aan een nieuwe vestiging, dealernetwerk, marktaandeel, branding en winstgevendheid.

Divisie Manager NFGD BV Divisie Manager Zoetermeer|2002-2003
Sales Manager Dexxon BV Bodegraven|2001-2002
Directeur (Interim Manager) Holland on Wheels BV Geldermalsen|1998-2001
Sales Manager Major Accounts Veenman Capelle aan den IJssel|1997-1998
Accountmanager Fetim DHZ divisie BV Amsterdam|1995-1997 Assortiment Manager InterGamma (Gamma/Karwei) Baarn |1994-1995 Junior Account Manager PontMeijer NV Deventer |1990-1991
Werkstudent buitenland Mälarskog Nyby Såg Björklinge Zweden |1989-1990

Opleiding interimmanager

Post-H.B.O. Digital & Online Marketing, Beeckestijn Leusden diploma|2019-2020
H.B.O. International Business School (BBA), InterCollege Den Haag diploma|1994-1991
M.D.S. Middelbare Detailhandel School, HanzeCollege Zwolle diploma|1989-1985
L.D.S. Lagere Detailhandel School, HanzeCollege Zwolle diploma|1985-1981

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Competentie: fingerspitzengefühl voor het “momentum” en dit weten te vertalen naar het gewenste bedrijfsresultaat. Kernwaarden: ondernemerschap, creativiteit, hervormer, coach, bouwer en doorzetter met een succesvol track-record. Handelsmerk: middels positieve energie en creativiteit de mensen om me heen weten te inspireren om hiermee een brug te slaan tussen de verschillende (bedrijfs)culturen. Managementstijl: participerend leiderschap.

Talenkennis interimmanager

Nederlands, Engels, Duitse, Zweeds

Overig

Fitness, Golf, Koken, Koken vooral BBQ gerelateerd gerechten
Project club-tenue/hoofdsponsor, Project club-tenue en hoofsponsor (65K) afgerond 7/2019
Commissielid Sponsorcommissie, Hockey club Ypenburg (HCY) heden


 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :