Flex Manager
De top 21219 Flexmanagers van Nederland
21219 professionals

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Operations professional die strategie vertaalt naar praktijk

Operations professional die strategie vertaalt naar praktijk

Werkervaring interimmanager

2013-heden, Novo Mngt., Eigenaar
- Maart 2015-heden, Operationeel consultant a.i., De Zorgbalie.nl B.V.
De Zorgbalie is opgericht om ouderen te helpen langer thuis te blijven wonen en is een collectief van regionaal samenwerkende ondernemers. Vanaf de startup periode ben ik mede verantwoordelijk voor de inrichting, implementatie en borging van alle operationele processen en backend ERP-systeem, strategie, marketing en social media.

- September 2013 - februari 2015, Operationeel Directeur, Nederland Isoleert B.V.
Nederland Isoleert was een startend bedrijf op de isolatiemarkt met een vernieuwende kijk op de markt van energiebesparing. Als zelfstandig ondernemer vanuit Novo Mngt. was ik strategisch, operationeel en financieel verantwoordelijk voor planning, uitvoerende organisatie, integrale procesoptimalisatie, kwaliteit en customer care.

2010-2013 Manager Operations, Eneco Installatiebedrijven Zuidwest
Strategisch, operationeel en financieel verantwoordelijk voor de afdeling Service & Onderhoud. Lid van het Directieteam, direct leidinggevende van vijf Teamleiders en indirect van 200 medewerkers. Dagelijks hield ik me bezig met het continu optimaliseren van de operationele activiteiten, waaronder frontoffice, planning, uitvoerende organisatie, backoffice en customer care. Daarnaast was ik klantverantwoordelijk voor het integrale kwaliteitsprogramma en de grootste woningbouwverenigingen van Zuid-Holland.

2008-2010 Teamleider Advies & Inspectie, Eneco Installatiebedrijven Zuidwest
Als gevolg van het succesvol vermarkten van energielabels voor woningen tijdens mijn traineeship, heb ik de afdeling ‘Advies & Inspectie’ opgezet. In de rol van Teamleider was ik verantwoordelijk voor energielabels (EPA), veiligheidskeuringen en duurzame energie adviezen voor de particuliere en zakelijke markt. Mijn grootste uitdagingen waren het aanboren van een nieuwe markt, het werven van nieuwe klanten, het inrichten, optimaliseren en borgen van operationele processen, het omscholen en werven van personeel. Met erg veel enthousiasme heb ik in korte tijd de afdeling uitgebouwd van drie naar 32 medewerkers.

2006-2008 Trainee, tweejarig Management Traineeship, Eneco
Opdrachten naast trainingen:
o Projectleider voor het vermarkten van het energielabel (EPA) voor de woningmarkt, wat een directe bijdrage leverde aan de omzetgroei van Eneco Installatiebedrijven.
o Projectleider voor het opzetten van één digitaal platform voor zeven installatiebedrijven van Eneco. Binnen de doelstelling heb ik het platform opgezet, waardoor alle zakelijke en particuliere klanten van de zeven individuele installatiebedrijven op één online platform alle diensten konden afnemen.

2006 Projectmedewerker, ICSB Marketing en Strategie
Tijdens mijn scriptieperiode heb ik als projectmedewerker gewerkt aan analytische marketingstrategie- en innovatievraagstukken. Vooral gericht op productiebedrijven.

2003-2004 Vennoot, DeVast V.O.F.
Zelfstandig organisatieadviesbureau tijdens mijn studententijd, gericht op het uitvoeren van advies, implementatie en beheer van CRM-systemen. DeVast was verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van het CRM-systeem van Syntens; een innovatienetwerk voor Nederlandse ondernemers en brancheorganisaties. Door o.a. presentaties, trainingen, meetings en masterclasses van brancheorganisaties te beheren in een CRM-systeem, zorgde DeVast ervoor dat innovaties beter werden gedeeld met ondernemers.

Opleiding interimmanager

2011 Lean Management, Arpa Lea(r)n Instituut

2009 MBA Masterclass Financial Management. Diploma behaald.

2002-2006 Erasmus Universiteit Rotterdam: Economie, Master Marketing. Diploma behaald.

1998-2002 Hogeschool Rotterdam: Small Business & Retail Management, Major Entrepreneurship. Diploma behaald.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Goede ideeën leiden meestal tot goede plannen, maar de realisatie daarvan blijkt vaak een enorme uitdaging. Hoe vaak verdwijnen de beste ideeën niet in een la om er niet meer uit te komen? Waarom? Omdat onduidelijk is wie, hoe, wanneer en met welk resultaat het plan uitgevoerd moet worden.

Ik heb al vroeg in mijn carrière verantwoordelijkheid gekregen en bleek goed te zijn in structuur maken, mensen motiveren en ze mee te nemen in veranderingen. Hierbij heb ik altijd mijn ondernemende kant kunnen inzetten. Daarbij heb ik met veel plezier geleerd strategische plannen te maken en deze te vertalen naar concrete, meetbare doelen en acties met als focus het succes van het team.

Talenkennis interimmanager

Nederlands: mondeling: moedertaal
schriftelijk: moedertaal
Engels: mondeling: uitstekend
schriftelijk: uitstekend
Duits: mondeling: redelijk
schriftelijk: redelijk


Overig

2007-2008 Voorzitter bestuur Eneco Young Experience (EYE).
EYE is het jongerenplatform van Eneco en heeft als doel de integratie van medewerkers onderling en met externe organisaties te bevorderen door het uitwisselen van kennis en ervaring tijdens strategiesessies, conferenties, excursies en borrels.

2001-2003 Oprichting en bestuurslid van stichting Studenten Ondernemen Projecten (S.O.P.). Een organisatie die groepen studenten aanstuurt marktonderzoeksprojecten uit te voeren voor bedrijven.


 beschikbaar?

Interim managers zoeken:

Opdrachtomschrijving :